Rhodazez Roze Azeztuliet

Eigenschappen Rhodazez Roze Azeztuliet

Rhodazez Roze Azeztuliet is een bijzondere variant van de witte Azeztuliet.

Kleur roze
Chakra kruin, hart
Sterrenbeeld alle
Vindplaats Verenigde staten (Carolina)
Samenstelling SiO2
Hardheid 7
Dichtheid 2,6
Kristalstelsel hexagonaal (trigonaal)

Engelensteen (Engelen van de Azez)

Voor ons is Azeztuliet de meest “ontwikkelde” de meest “energetisch krachtige” steensoort.

Azeztuliet heeft een enorm verfijnde maar zeer krachtige energie. Het versterkt alle soorten van energetische werking en genezingsprocessen. Tegelijkertijd kan dit dus ook zeer confronterend zijn wanneer je proces, je lotsbestemming, je valkuilen, etc. duidelijker naar voren komen.

De azeztuliet heeft zo een krachtige energie dat deze nooit gereinigd hoeft te worden. Het heeft eenvoudigweg geen last van al onze dagelijkse beslommeringen en negatieve energieën.

Zeldzaam, lichtdragend kristal
Azeztuliet is één van de meest verfijnde in het land der mineralen en is op de hoogste frequenties afgestemd. Azeztuliet bevat gematerialiseerde vorm van het pure licht van de centrale zon, de bron van het spirituele naamloze licht in ons Universum.

ENERGETISCHE WERKING ROZE AZEZTULIET

Rhodazez Roze Azeztuliet

Rhodazez Roze Azeztuliet is een combinatie van “gewone” witte azeztuliet en rode dolomiet. Vooral wanneer  het, tijdens een meditatie, zijn frequenties opent wordt het duidelijk dat het om een azeztuliet gaat. Zoals alle azeztulieten resoneert het direct met onze vloeibare kristallen matrix, het BBRS. Fijne tintelingen vloeien over ons lichaam, alsof je wordt aangeraakt door vele kleine handjes. Wellicht de handen van de Azez-wezens, degene die deze stenen ontwaakt hebben. Naast dezelfde eigenschappen van Azeztuliet is de roze Azeztuliet vooral veel zachter. Het Naamloze Licht ontwaakt je sensitiviteit en voedt je hart met zaden van compassie, acceptatie en liefde voor je hele wezen.
Daarnaast werkt het nog meer op jouw spirituele ontwikkeling. Hij voorziet jouw lichaam van een overvloed aan universele levenskracht en versterkt je innerlijke kwaliteiten zoals moed, vitaliteit, passie en kracht. De steen vergroot het bewustzijn en zorgt voor een krachtig energetisch schild om je lichaam.
Het maakt het dan ook een prachtige meditatie steen.

“Gewone” Azeztuliet

Lichamelijk Ondersteunend bij kanker, celziekten, ontstekingen en bij chronische ziekte.
Versterkt alle genezingsprocessen en hoort daarom in elke praktijk thuis.
Emotioneel Straalt een gevoel van vreugde en zelfverzekerde sereniteit uit, waardoor de turbulentie van het dagelijkse leven minder vat op je heeft. Deze steen helpt je ook oude patronen te doorbreken en zorgt voor emotionele reiniging.
Het opent je hart als deze op slot zit.
Dit alles tezamen maakt het een hele mooie familiesteen.

Spiritueel Azeztuliet vult je energie met spiritueel licht en verhoogt je bewustzijn.

Meditatie
Als je niet gewend bent te mediteren of wanneer je niet goed geaard bent, wees dan voorzichtig om te mediteren met azeztuliet. Neem je voorzorgsmaatregeling door b.v. een rookkwarts aan je voeten te leggen.

Soorten
De meest voorkomende azeztuliet is een witte kwartsoort met opaal er doorheen.
In Carolina worden er soms ook gele en roze gevonden.
Andere zeldzame exemplaren uit India zijn die waar lavendelkwarts (combinatie rozenkwarts en amethist) of rookkwarts bij in zit.

Prijzen
Afhankelijk van de kwaliteit bieden wij de azeztuliet aan voor €30 en €45 per kg.
Als je op internet gaat zoeken zie je dat ze, vreemd genoeg, aangeboden worden tussen de €1000 en €2000 per kg. En soms is het niet eens echte azeztuliet.
Dit vinden we zeer spijtig. Zo een bijzondere steen zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

 

Edelstenen/mineralen/kristallen kunnen nooit de behandeling door een arts en/of medicijnen vervangen. De aangegeven eigenschappen zijn op energetisch niveau. Daardoor kunnen ze mogelijk ondersteunend werken.
Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Terug naar de gids

Rhodazez Roze Azeztuliet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.