Over TianTu

Charlotte Monteyne Tian Tu Mineralen

Alles over Tian Tu Mineralen

Aangenaam! Ik ben Charlotte, eigenaar van Tian Tu Mineralen.
Laat ik me hier even voorstellen:

Als sinds kind verzamelde ik kiezelsteentjes die ik op straat en in parken/bossen vond. Mijn papa en oma vertelden me over nóg meer bijzondere stenen: edelstenen en kristallen. Dat zij energie en krachten bevatten en dat we die zomaar in de natuur terug kunnen vinden. Ik was geprikkeld en las er boeken over. Uiteindelijk kreeg ik op 10-jarige leeftijd mijn eerste edelsteentje van m'n mama: een bergkristal. Sindsdien is mijn interesse uitgegroeid naar een passie en is mijn edelstenen-collectie alleen maar blijven groeien.

Vandaag ben ik elke dag aan het werk met edelstenen; zowel op esthetisch- als op energetisch vlak. Nog steeds ben ik elke dag verwonderd van wat een prachtige cadeau's moeder natuur ons geeft. Qua kleurenpracht, uitzicht en energie... Mediteren heeft een heel andere dimensie gekregen en dankzij edelstenen in mijn interieur is thuiskomen ook heerlijk. Ik haal kracht en steun uit de edelstenen die ik bij me draag.

Mijn doel met Tian Tu Mineralen is de wereld van edelstenen en mineralen toegankelijk maken voor iedereen.  In de zaak kan je edelstenen terugvinden voor ieders budget en kunnen verzamelaars hun ogen te kost geven. Ook is dit een plek waar mensen elkaar kunnen vinden tijdens cursussen en meditatiesessies. Het is een plek waar er aan kruisbestuiving wordt gedaan: op energetisch, spiritueel en creatief vlak. Iedereen is welkom: van jong tot oud, met groot budget en klein budget, de kenner of nieuweling.

Tian Tu Mineralen is jaren geleden opgericht door Will en Vera. Zij hebben vanuit hun eigen passie de zaak opgericht naast hun acupunctuur-, healing- en massage-praktijk. Van hen heb ik nog veel mogen bijleren doorheen de jaren naast mijn eigen kennis. We werkten al een poosje samen, maar vanaf mei 2021 heb ik de zaak overgenomen van hen. Zij zijn een andere droom achterna gegaan: emigreren naar Azië en daar een praktijk oprichten.

Eerlijke prijzen en 200 m² winkelplezier

Naar onze mening konden de prijzen nog een stuk lager dan in de meeste winkels in o.a. België, Nederland en Duitsland. Wij vonden het dan ook essentieel om eerst onze aandacht te richten op het vinden van de juiste inkoopadressen wereldwijd. Zodoende kunnen we nu eerlijke prijzen aanbieden, zonder aan kwaliteit in te leveren.

Een ruim en divers assortiment is voor ons ook belangrijk. We verkopen kleine knuffelsteentjes en hangertjes tot de grootste mineralen en edelstenen van een paar honderd kg, geëtaleerd over een oppervlakte van 200 m². En wanneer je een speciale steen zoekt die we niet hebben, zullen we deze altijd voor jou proberen te vinden! 

Tian Tu Mineralen Cursussen

Voorlichting en cursussen

Als je een steen zoekt die energetisch het beste bij jou past, kunnen we je daarin adviseren. Iedere edelsteen heeft namelijk een unieke lichamelijke, geestelijke en spirituele werking.

Waar komen de stenen vandaan?

We kopen over de hele wereld in.  We hebben contact met enkele mijnen, dus kopen we de mineralen rechtstreeks uit eerste hand. Het kan ook zijn dat we samen met bevriende collega’s, uit Nederland en Duitsland, inkopen in het land van herkomst.

Door op deze manier in te kopen zijn we in staat de prijzen gegarandeerd laag te houden.

Hoe moet ik stenen reinigen en opladen?

Reinigen en opladen kun je op verschillende manieren doen.

Voor een uitgebreide uitleg klik hier.

Kunnen de mineralen en edelstenen verzonden worden?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem.

Als je via de webshop besteld gaat dit automatisch. Vanaf €80 verzenden we zelfs gratis naar België en Nederland.

Zijn jullie makkelijk bereikbaar en kun je bij de winkel parkeren?

We zitten aan de rand van het centrum, net achter het Gravensteen, en toch zijn we makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Voor onze klanten hebben we enkele gratis parkeerplaatsen voorzien.

Voor advies welke route het best te rijden, parkeerplaatsen en openbaar vervoer klik je hier.

Als ik een speciaal kristal zoek, kan ik die bij jullie bestellen?

We hebben een uitgebreide voorraad met meer dan 350 soorten mineralen en edelstenen.

Als je iets zoekt wat we niet hebben, vraag het ons en we proberen deze voor je te vinden.

Verkopen jullie ook aan bedrijven?

Onze prijzen liggen voor de particuliere klant maar een beetje boven de gemiddelde groothandelsprijzen. Dus we zijn al erg goedkoop.

Winkeliers zijn natuurlijk ook welkom.