Over TianTu

wilfred vera mineralen

Alles over Tian Tu Mineralen

Mogen wij ons voorstellen: Wilfred en Vera, partners in het leven en het werk. Samen hebben wij centrum Tian Tu opgericht, bestaande uit 3 pijlers: Tian Tu Acupunctuur (diverse acupunctuur technieken), Tian Tu Relax (massages, coaching, healing) en Tian Tu Mineralen.

Mineralen en edelstenen zijn altijd een grote hobby en passie geweest. Steeds meer klanten van centrum Tian Tu toonden hun interesse in de stenen van onze privé verzameling. Omdat het aanbod in België niet zo groot was, besloten we een eigen mineralenwinkel te openen. Ons doel is om de referentie in België en Nederland te worden.

Eerlijke prijzen en 550m2 winkelplezier

Naar onze mening konden de prijzen nog een stuk lager dan in de meeste winkels in o.a. België, Nederland en Duitsland. Wij vonden het dan ook essentieel om eerst onze aandacht te richten op het vinden van de juiste inkoopadressen wereldwijd. Zodoende kunnen we nu eerlijke prijzen aanbieden, zonder aan kwaliteit in te leveren.

Een ruim en divers assortiment is voor ons ook belangrijk. We verkopen kleine knuffelsteentjes en hangertjes tot de grootste mineralen en edelstenen van een paar honderd kg, geëtaleerd over een oppervlakte van 550 m2. En wanneer je een speciale steen zoekt die we niet hebben, zullen we deze altijd voor jou proberen te vinden.

Onze klanten bevestigen telkens weer dat we een uitgebreide keuze hebben en absoluut lage prijzen hanteren.

Voorlichting en cursussen

Als je een steen zoekt die energetisch het beste bij jou past, kunnen we je daarin adviseren. Hiervoor maken we o.a. gebruik van het invoelen en/of de Chinese polsdiagnostiek. Iedere edelsteen heeft namelijk een unieke lichamelijke, geestelijke en spirituele werking.

Een paar keer per jaar delen we onze kennis over mineralen en edelstenen door het geven van cursussen. Daarnaast houden we elke maand meditaties met kristallen schedels.

Waar komen de stenen vandaan?

We kopen over de hele wereld in.  We hebben contact met enkele mijnen, dus kopen we de mineralen rechtstreeks uit eerste hand. Het kan ook zijn dat we samen met bevriende collega’s, uit Nederland en Duitsland, inkopen in het land van herkomst.

Door op deze manier in te kopen zijn we in staat de prijzen gegarandeerd laag te houden.

Hoe moet ik stenen reinigen en opladen?

Reinigen en opladen kun je op verschillende manieren doen.

Voor een uitgebreide uitleg klik hier.

Kunnen de mineralen en edelstenen verzonden worden?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem.

Als je via de webshop besteld gaat dit automatisch. Vanaf €80 verzenden we zelfs gratis naar België en Nederland.

Zijn jullie makkelijk bereikbaar en kun je bij de winkel parkeren?

We zitten aan de rand van het centrum, net achter het Gravensteen, en toch zijn we makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Voor onze klanten hebben we enkele gratis parkeerplaatsen voorzien.

Voor advies welke route het best te rijden, parkeerplaatsen en openbaar vervoer klik je hier.

Als ik een speciaal kristal zoek, kan ik die bij jullie bestellen?

We hebben een uitgebreide voorraad met meer dan 350 soorten mineralen en edelstenen.

Als je iets zoekt wat we niet hebben, vraag het ons en we proberen deze voor je te vinden.

Verkopen jullie ook aan bedrijven?

Onze prijzen liggen voor de particuliere klant maar een beetje boven de gemiddelde groothandelsprijzen. Dus we zijn al erg goedkoop.

Winkeliers zijn natuurlijk ook welkom.