Routebeschrijving

We zijn gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer, ook gratis parkeren. Kijk hieronder voor de aanwijzingen. Als je van buiten Gent komt is het handig het centrum van Gent te vermijden (auto vrij) en hieronder de uitleg te bekijken.

Heeft u vragen t.b.v. de routebeschrijving, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

ROUTE MET AUTO (VANAF ANTWERPEN (E17) & ZELZATE)

Wanneer je van de kant van Antwerpen komt, neem dan voor Gent de afslag richting Zelzate, R4.
Aan het einde, bij de stoplichten naar links. Als je vanaf de kant van Zelzate komt, ga dan bij deze stoplichten rechtdoor.
Hiervandaan de gps volgen tot aan de Blesaintvest. Blijf rechtdoor rijden tot op de Begijnenhoflaan. Sla dan pas links af de Brugsepoortstraat in.
Vervolgens de tweede links de Peperstraat in, op het einde rechtdoor de Rabotstraat in, dan rechts af de Simon de Mirabellostraat in. In deze straat, naast huisnummer 11, staat een poort open. Als je hier inrijdt kun je dar de auto parkeren. Als je de poort uitloopt, ga je rechts en meteen weer links. Na 100m kun je ons aan de linkerkant vinden.

ROUTE MET AUTO (VANAF KORTRIJK, BRUSSEL EN BRUGGE (E40))

Wanneer je van de kant van Brugge komt, neem dan afslag Drongen en rijdt richting Gent. Rijdt alsmaar rechtdoor tot aan de Rooigemlaan in Gent.
Wanneer je van de kant van Brussel, Aalst, Kortrijk komt, neem dan op de E40 de afslag Eeklo, R4. Rijdt langs de Ikea en blijf Eeklo volgen. Over het water rechts af richting Eeklo, R4. Op de R4 neem je de afslag Drongen / Gent en dan richting Gent rijden tot aan de stoplichten van de Rooigemlaan.

Ga bij de stoplichten rechtsaf de Rooigemlaan op. Luister dan naar de gps of: De volgende stoplichten links de Nieuwewandeling in. Bij de derde stoplichten rechts af de Brugsepoortstraat in.
Vervolgens de tweede links de Peperstraat in, op het einde rechtdoor de Rabotstraat in, dan rechts af de Simon de Mirabellostraat in. In deze straat, naast huisnummer 11, staat een poort open. Als je hier inrijdt kun je daar de auto parkeren. Als je de poort uitloopt, ga je rechts en meteen weer links. Na 100m kun je ons aan de linkerkant vinden.

Openbaar vervoer

Neem tramlijnen 1, 4 of 24. Stap uit bij halte Rabotstraat, loop daarna de Simon de Mirabellostraat in, linksaf is het Prinsenhof. 

Verder doorlopend vind je ons op nummer 111.