Contact

Ons Adres

Tian Tu Mineralen

Prinsenhof 111, 9000 Gent

Tel: +32 (0)488 15 58 55

Email: info@tiantu.be

BTW-nr: BE0842311475

Openingsuren: wo, do en vr: 12:00-18:00 / za: 11:00-18:00 donderdag 15 augustus gesloten

LET OP!!! WEGENS WERKEN HEB JE EEN ANDERE ROUTE NODIG OM BIJ ONS TE GERAKEN.
Om onze winkel en gratis parkeerplaatsen te bereiken, volg hieronder de aanwijzingen of klik hier om de map te bekijken.

Neem contact op..

Velden met een * zijn verplicht

Bereikbaarheid

We zijn gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer, ook gratis parkeren. Kijk hieronder voor de aanwijzingen.  Kom je met de auto van de kanten Brussel, Kortrijk, Brugge (E40)?  Stel je gps in met als tussenbestemming 'RABOTSTRAAT 111'.  Kom je vanaf Antwerpen (E17), Zelzate?  Stel je gps in met als tussenbestemming 'RABOTSTRAAT 111'.  Zo vermijd je het centrum van Gent en ondervind je geen hinder van het circulatieplan en de werken!

Route met auto (vanaf Antwerpen (E17) & Zelzate)
Stel je GPS in op Rabotstraat 111. Wanneer je van de kant van Antwerpen komt, neem dan voor Gent de afslag richting Zelzate, R4. Aan het einde, bij de stoplichten naar links. Als je vanaf de kant van Zelzate komt, ga dan bij deze stoplichten rechtdoor. Hiervandaan de gps volgen tot aan de Blaisantvest. Blijf rechtdoor rijden tot op de Begijnenhoflaan. Sla halverwege links af als een U bocht en rij terug de richting in van waar je komt. Vervolgens kun je rechts een parallelweggetje in richting de Bachtenwalle en de Rabotstraat. Sla aan het einde rechts af de Rabotstraat in. Dan de eerste links de Simon de Mirabellostraat in. In deze straat, naast huisnummer 11 kun je een poort inrijden waar je gratis kunt parkeren. Je hebt er wel een badge voor nodig die je in de winkel kunt krijgen. Dus rijdt nog iets verder door en sla links af, na 100m kun je ons aan de linkerkant vinden.
Route met auto (vanaf Kortrijk, Brussel en Brugge (E40))

Wanneer je van de kant van Brugge komt, neem dan afslag Drongen en rijdt richting Gent. Rijdt alsmaar rechtdoor tot aan de Rooigemlaan in Gent.
Wanneer je van de kant van Brussel, Aalst, Kortrijk komt, neem dan op de E40 de afslag Eeklo, R4. Rijdt langs de Ikea en blijf Eeklo volgen. Over het water rechts af richting Eeklo, R4. Op de R4 neem je de afslag Drongen / Gent en dan richting Gent rijden tot aan de stoplichten van de Rooigemlaan.

Ga bij de stoplichten rechtsaf de Rooigemlaan op. Luister dan naar de gps of: De volgende stoplichten links de Nieuwewandeling in.
Blijf rechtdoor rijden tot in de Begijnenhoflaan.
Vervolgens kun je rechts een parallelweggetje in richting de Bachtenwalle en de Rabotstraat. Sla aan het einde rechts af de Rabotstraat in. Dan de eerste links de Simon de Mirabellostraat in. In deze straat, naast huisnummer 11 kun je een poort inrijden waar je gratis kunt parkeren. Je hebt er wel een badge voor nodig die je in de winkel kunt krijgen. Dus rijdt nog iets verder door en sla links af, na 100m kun je ons aan de linkerkant vinden.

Openbaar vervoer

Neem tramlijnen 1, 4 of 24. Stap uit bij halte Rabotstraat, loop daarna de Simon de Mirabellostraat in, linksaf is het Prinsenhof. 

Verder doorlopend vind je ons op nummer 111.