Azeztuliet

Eigenschappen Azeztuliet (Azestuliet)

Kleur wit
Chakra kruin
Sterrenbeeld alle
Vindplaats wordt gevonden in India en de Verenigde staten
Samenstelling SiO2
Hardheid 7
Dichtheid 2,6
Kristalstelsel hexagonaal (trigonaal)

Engelensteen (Engelen van de Azez)

Voor ons is dit de meest "ontwikkelde" de meest "energetisch krachtige" steensoort. De azeztuliet is zo bijzonder dat we het belangrijk vonden er een aparte pagina voor te maken.

Azeztuliet heeft een enorm verfijnde maar zeer krachtige energie. Het versterkt alle soorten van energetische werking en genezingsprocessen. Tegelijkertijd kan dit dus ook zeer confronterend zijn wanneer je proces, je lotsbestemming, je valkuilen, etc. duidelijker naar voren komen.

De azeztuliet heeft zo een krachtige energie dat deze nooit gereinigd hoeft te worden. Het heeft eenvoudigweg geen last van al onze dagelijkse beslommeringen en negatieve energieën.

Vindplaats
Azeztuliet wordt op twee plaatsen in de wereld gevonden:
Noord Carolina (VS) en in Zuid India, vlakbij het Satya Loka Klooster. Bij dit klooster zou de hoogste concentratie lichtwezens op aarde zijn. De stenen worden door de Satyaloka-monniken gedolven. Zij geloven dat het pure licht op deze manier over de aarde verspreidt kan worden. Dit is de azeztuliet die wij je aanbieden.

Zeldzaam, lichtdragend kristal
Azeztuliet is één van de meest verfijnde in het land der mineralen en is op de hoogste frequenties afgestemd. Azeztuliet bevat gematerialiseerde vorm van het pure licht van de centrale zon, de bron van het spirituele naamloze licht in ons Universum.

Energetische werking

Lichamelijk Ondersteunend bij kanker, celziekten, ontstekingen en bij chronische ziekte.
Versterkt alle genezingsprocessen en hoort daarom in elke praktijk thuis.
Emotioneel Straalt een gevoel van vreugde en zelfverzekerde sereniteit uit, waardoor de turbulentie van het dagelijkse leven minder vat op je heeft. Deze steen helpt je ook oude patronen te doorbreken en zorgt voor emotionele reiniging.
Het opent je hart als deze op slot zit.
Dit alles tezamen maakt het een hele mooie familiesteen.

Spiritueel Azeztuliet vult je energie met spiritueel licht en verhoogt je bewustzijn.

Meditatie
Als je niet gewend bent te mediteren of wanneer je niet goed geaard bent, wees dan voorzichtig om te mediteren met azeztuliet. Neem je voorzorgsmaatregeling door b.v. een rookkwarts aan je voeten te leggen.

Soorten
De meest voorkomende azeztuliet is een witte kwartsoort met opaal er doorheen.
In Carolina worden er soms ook gele gevonden.
Andere zeldzame exemplaren uit India zijn die waar lavendelkwarts (combinatie rozenkwarts en amethist) of rookkwarts bij in zit.

Prijzen
Afhankelijk van de kwaliteit bieden wij de azeztuliet aan voor €30 en €45 per kg.
Als je op internet gaat zoeken zie je dat ze, vreemd genoeg, aangeboden worden tussen de €1000 en €2000 per kg. En soms is het niet eens echte azeztuliet.
Dit vinden we zeer spijtig. Zo een bijzondere steen zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.