Moqui marbles

 
Moqui marbles zijn er in een vrouwelijke- en mannelijke vorm. De vrouwelijke Moqui herken je aan een mooie ronde vorm en heeft een linksomdraaiende energiestroom en de mannelijke Moqui herken je aan zijn ufo vorm en heeft een rechtsomdraaiende energiestroom. Sommige geologen denken dat ze door ijzersteen afzetting gevormd zijn. Zo’n 130 tot 155 miljoen jaar geleden.
Andere geologen die onderzoek hebben verricht in de staat Utah, denken dat ze gevormd zijn door een meteoor effect. En zo zijn er veel verschillende theorieën over bekend.

Eigenschappen Moqui marbles

Kleur bruine bol met of zonder (ufo) ring
Chakra werkt via het auraveld
Vindplaats Utah, de Verenigde Staten

Energetische werking

Lichamelijk Kunnen tijdens healing sessies worden gebruikt als beschermer.
Emotioneel Helpen je om je levenspad te volgen zonder al te veel aandacht te besteden aan alle ongemakken die daarbij horen.
Spiritueel De stenen worden als paar gebruikt waarbij een steen de mannelijke en de andere de vrouwelijke energie vertegenwoordigt. Deze stenen laten je genieten van het leven, verhogen je welzijn en maken je opmerkzamer. Daarnaast versterken en zuiveren ze je aura energie. Ze helpen je ook inzicht te krijgen in je levensdoelen. Deze stenen helpen ook om angst voor de dood te overwinnen en biedt bescherming tijdens meditatie.