Bumble Bee Jaspis

Werking mineralen en edelstenen

Bumble bee Jaspis, of ook wel Eclipssteen bestaat uit een aantal verschillende stenen; Zwavel en Orpiment op zwarte Agaat of Jaspis en Kwarts. De naam Bumble bee Jaspis doet de steen dus niet altijd eer aan omdat er niet altijd sprake is van de aanwezigheid van Jaspis.

Deze steen doet dromen realiseren, laat het eigen zielspad bewandelen en zorgt voor een enorme energie boost. Een steen die iedereen zal aanspreken en zelfs een extra krachtige werking heeft voor bepaalde levensfasen!

Eigenschappen Bumble bee Jaspis

Kleur geel en/of oranje met zwart van kleur
Chakra heiligbeen, zonnevlecht, hart en voorhoofd chakra
Vindplaats Mount Papandayan op West Java
Hardheid 4

Energetische werking Bumble bee Jaspis

Lichamelijk Bumble bee jaspis of Eclipssteen werkt verwarmend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de milt, maag, lever en nieren.

Emotioneel Bumble bee jaspis laat je je pad en passie in het leven zien. Hij geeft je moed en doorzettingsvermogen om je hart te volgen.

Spiritueel Vaak wordt de overgang en de uiteindelijke menopauze gezien als een zware tijd waarin de vrouw een deel van haar nut verliest. Dit is pertinent niet waar. Juist in deze fase gaan veel spirituele receptoren open staan waardoor de vrouw aan inzichten, wijsheden en kracht wint. Het is dan zaak om in deze kracht te gaan staan. Deze jaspis helpt hierbij.