Zebra calciet

Zebra calciet is gevonden in 2020 in Chihuahua, Mexico. Deze calciet is een combinatie van gele en oranje calciet, aragoniet en onyx.

Zebra calciet

Kleur wit, zwart, geel, oranje
Chakra zonnevlecht, heiligbeen, aarde, derde oog
Sterrenbeeld steenbok, tweelingen en leeuw
Vindplaats wordt gevonden in Chihuahua, Mexico
Samenstelling CaCO3
Hardheid 3
Dichtheid 2,7

Energetische werking

Lichamelijk In het lichaam werkt zebra calciet gunstig op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert calciumopname. Waardoor het de groei bij kinderen kan bevorderen. Daarnaast stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem. Zebra calciet ondersteunt ook het endocriene systeem, spijsverteringsstelsel, geslachtsorganen en seksualiteit.
Emotioneel Zebra calciet biedt ondersteuning bij angsten en onzekerheden. Het helpt je gevoel van eigenwaarde en vertrouwen te versterken. Zebra calciet stimuleert je om op een nieuwe manier tegen oude problemen en patronen aan te kijken. Het is een ideale steen voor mensen die zoeken naar innovatieve ideeën of  strategieën om vastgelopen denkpatronen of projecten in nieuwe perspectieven te plaatsen en verder te brengen. Daarnaast bevordert het een gevoel van verbondenheid.
Spiritueel  Zebra calciet is een aardende steen zodat je je meer kunt thuis voelen hier op aarde. Ze helpt om zware, donkere en chaotische energieën te verwijderen waardoor een gevoel van evenwicht en stabiliteit ontstaat. Hierdoor kan meditatie bevorderd worden en brengt het een diepe ontspanning teweeg.

Edelstenen/mineralen/kristallen kunnen nooit de behandeling door een arts en/of medicijnen vervangen. De aangegeven eigenschappen zijn op energetisch niveau en kunnen mogelijk ondersteunend werken.
Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Terug naar de gids

Zebra calciet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.