Vanadiniet


Vanadiniet
is een vrij zeldzaam mineraal.
Het activeert het uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, kracht en wilskracht.
Daarnaast verbindt de steen de hersencentra met de lagere chakra’s zodat er een ideale situatie ontstaat waarin je helder denken, organisatievermogen, vastberadenheid en vitaliteit kunt combineren om doelen te bereiken waar hard werken voor nodig is.
Vanadiniet is een krachtige steen die actie en productie bevordert. De steen stimuleert het fysieke lichaam en brengt een stoot aan pure creatieve energie in je aura.

Eigenschappen Vanadiniet

Kleur rood, oranjerood, bruinig rood, bruin of geel
Chakra stuit, heiligbeen, zonnevlecht en derde oog.
Element vuur
Vindplaats wordt gevonden in Marokko, New Mexico en Arizona in de Verenigde Staten. 
Samenstelling lood, vanadium, zuurstof en chloor.
Hardheid 3
Kristalstelsel hexagonaal

Energetische werking Vanadiniet

Lichamelijk Vanadiniet steunt energetisch de aanmaak van hormonen en kan vibrationeel ingezet worden tegen ouderdomsverschijnselen. Het is een nuttige steun tijdens de menopauze voor zowel mannen als vrouwen. Het beschermt je tegen straling in de omgeving zoals straling afkomstig van elektronische apparatuur. 
Emotioneel Vanadiniet stimuleert creativiteit, speelsheid en nieuwsgierigheid. Het maakt je avontuurlijk en bereid om risico’s te nemen. Het zet je ertoe aan om je los te maken van de verwachtingen van anderen en de beperkingen die ze je proberen op te leggen. 
Spiritueel Vanadiniet helpt je om vanuit de geestelijke wereld tot handelen over te gaan. Het opent je derde oog voor spirituele energie en helpt je om in alles schoonheid te zien. 

Terug naar de gids

Vanadiniet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.