Pinoliet

  • pinoliet
  • pinoliet
  1. 1
  2. 2

Eigenschappen Pinoliet

Omdat het een combinatie van Magnesiet en koolstof is, wordt het ook wel Pinoliet Magnesiet of Edelweis Magnesiet genoemd.

Kleur zwart met witte bloemen
Vindplaats Obere Tauern, Oostenrijk
Samenstelling Magnesiet en koolstof

Energetische werking

Lichamelijk Ontgift, neutraliseert lichaamsgeur, verlicht kramp, ontspant de spieren, ondersteunt bij reuma, bij menstruatiekramp, hoofdpijn en ook migraine. Goed voor botten, gebit, blaasproblemen en voor als je teveel vocht vast houdt. Helpt bij de vertering van vet en helpt cholesterol te verlagen.

Emotioneel Geeft inspiratie en maakt ondernemend, ook maakt het je blij en geeft het een vredig gevoel. Heel goed voor sombere en jaloerse mensen die niet bij hun gevoel durven, of kunnen komen. Helpt angsten ook los te laten en negativiteit om te zetten in positiviteit. Ook goed bij negatieve patronen, slachtofferschap, schuldgevoel, schaamte en zelf sabotage.

Spiritueel Opent het hartchakra en stimuleert innige liefde, inclusief liefde voor jezelf, want dan pas kun je van een ander houden. Hij leert je om gaan met onvoorwaardelijke liefde. De steen is ook behulpzaam bij mediteren Op het derde oog gelegd, helpt hij bij het visualiseren, maar ook om juist te aarden.

Terug naar de gids

Pinoliet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.