Paarse labradoriet

EIGENSCHAPPEN LABRADORIET

Kleur Paars met diepe kleuren glans
Chakra werkt via het auraveld
Sterrenbeeld waterman, leeuw, schorpioen en boogschutter
Vindplaats voor het eerst in Canada. De labrador eilanden. Nu in onder ander Australië, Madagaskar, Mexico, Rusland, de Verenigde Staten en Finland.
Samenstelling (Ca,Na)(Si,Al)4O8
Hardheid 6,5-7
Dichtheid 2,69
Kristalstelsel triklien

ENERGETISCHE WERKING

Paarse labradoriet heeft dezelfde werking als de gekende groen/blauwe labradoriet, maar werkt nog meer op intuïtie/3de oog.
De ideale steen bij spiritueel werk, doordat deze jouw aura veld beschermt tijdens het connectoren met het hogere.

Lichamelijk Kan je helpen patronen duidelijk te maken die ziekte creëren en stimuleert helende gedachten. Deze steen helpt ook bij botontkalking, osteoporose, groeistoornissen, snurken, opvliegers, examenstress en overspannenheid.
Emotioneel Deze steen werkt sterk op bescherming. Des te donkerder des te sterker het je afschermt voor negativiteit van – en leegzuigen door anderen. De lichtere labradoriet leert je juist je grenzen te kennen en deze aan te geven.
Het helpt je de onbewuste oorzaken achter emotionele patronen naar boven te halen. Daarnaast maakt deze steen je bewust van de invloed van je ego op je gedrag en je reacties in emotionele situaties.
Goed voor gevoelige mensen.
Spiritueel Versterkt je heldere vermogens en je vermogen om te visualiseren. Het werkt ook heel goed met een foto-legging.

Terug naar de gids

Paarse labradoriet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.