Nuummiet

  • nuummiet
  • nuummiet
  1. 1
  2. 2

Eigenschappen Nuummiet

Nuummiet is een meer dan 3 miljard oude zeldzaam mineraal. Het is een combinatie van antrofoliet en gedriet en wordt gevonden in het Nuuk fjord, aan de randen van de poolzee.

Kleur zwart met spikkels
Chakra werkt via het auraveld
Vindplaats wordt alleen gevonden in Nuuk, Groenland

Energetische werking

Lichamelijk Kan de werking van andere helende stenen ondersteunen en heeft ook een kalmerende werking op het zenuwstelsel en het hart. Daarnaast helpt deze steen tegen slapeloosheid, stress en nachtmerries en geeft hij steun bij Parkinson en migraine.

Emotioneel Geeft je inzicht in negatieve en pijnlijke ervaringen, ze te begrijpen en te accepteren. Het werkt hetzelfde op onze eigen fouten te herkennen en te vergeven.
Hierdoor helpt het je om verwarring, machteloosheid en desillusie te overwinnen. Deze steen geeft zelfvertrouwen en laat je ook zien waar je eigen vermogens liggen. Ook stimuleert het zelf-acceptatie en het integreren van je schaduw kanten.
Helpt bij het verwerken van oude trauma’s, afsluiten van oude stukken.

Spiritueel Kijkend naar de leeftijd en de krachten waarmee het is ontstaan, is het een zeer aardende steen met zeer hoge vibraties, die chakra’s opent en balanceert.
Het is zowel verbonden met de bron van het universum als dat het onze schaduwkanten of onderwustzijns-velden oplicht.
Deze steen toont je, op een zachte manier, je karmische en genetische patronen en helpt je die te genezen.

Nuummiet verbindt je bewustzijn met het onderbewustzijn. Het toont dus je ware aard en helpt je om je talenten, je lessen en ook je macht te onderkennen. Het leert je om je verantwoordelijkheden te nemen en valse bescheidenheid los te laten.

Het is uitstekende steen om via een foto-legging te werken.

Terug naar de gids

Nuummiet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.