Moqui marbles

 

Moqui marbles zijn ook bekend als Moqui-balls, Shaman-stenen of Mochi-stones.
Traditioneel worden Moqui-marbles beschouwd als geluksbrengers en worden ze gedragen of bewaard als amuletten voor bescherming en welzijn.

Eigenschappen Moqui marbles

Kleur Roodbruine kleur, maar kunnen variëren in tint, van grijs tot zwart
Chakra Werkt op alle chakra’s
Vindplaats Worden hoofdzakelijk gevonden in zandsteenformaties in de regio’s Utah en Arizona in de Verenigde Staten
Samenstelling Deze stenen bestaan voornamelijk uit ijzerzandsteen. Ze zijn gevormd door natuurlijke erosieprocessen en hebben een gladde textuur.

Energetische werking

Moqui-marbles worden traditioneel als een paar beschouwd, bestaande uit een “mannelijke” en een “vrouwelijke” steen. De mannelijke steen heeft een ruwere textuur en wordt geassocieerd met actieve, naar buiten gerichte energieën, terwijl de vrouwelijke steen een gladdere textuur heeft en wordt geassocieerd met passieve, naar binnen gerichte energieën. Samen vormen ze een complementair paar dat wordt gebruikt voor energetisch werk en genezing, waarbij ze synergetisch werken om een harmonieuze energiebalans te bevorderen.

Emotioneel Moqui-marbles staan bekend om hun aardende en stabiliserende eigenschappen, die kunnen helpen bij het verlichten van negatieve emoties en het bevorderen van innerlijke rust en geborgenheid. Ze fungeren vaak als emotionele amuletten, die een gevoel van bescherming bieden.

Spiritueel Op energetisch niveau worden Moqui-marbles vaak gebruikt om de chakra’s in balans te brengen en de energiestroom door het lichaam te bevorderen. Ze worden geassocieerd met zowel de aarde- als de hemelenergieën, waardoor ze een krachtige verbinding vormen tussen de fysieke en spirituele dimensies. Door te werken met Moqui-marbles kunnen blokkades in de energiestroom worden opgeheven en kan de algehele energetische balans worden hersteld. Ze worden ook geassocieerd met sjamanisme en worden gebruikt door sjamanen en genezers voor ceremoniële doeleinden, zoals reinigingsrituelen en spirituele genezing.

Terug naar de gids

Moqui marbles kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.