Maraba Amethist

Amethist Maraba afkomstig uit Para, Brazilië. Samen met de Brandenberg amethist is de Maraba Amethist de sterkst werkende amethist soorten.

Energetische werking Maraba Amethist

Naast de werking van de amethisten algemeen, heeft Maraba nog als aanvulling de kwaliteiten om sterk het auraveld te beschermen.
Versterkt de wilskracht en de geestelijke concentratie. Stimuleert het transformeren, overwinnen van verdriet en verlies en ingesleten patronen die hun functie hebben verloren.

Gewone Amethist
Lichamelijk
Amethist helpt bij het loslaten van verslavingen. De steen maakt de geest helder, zodat alcohol en drugs minder snel vat op je krijgen. Amethist brengt het zenuwstelsel en de hersenen in balans en ondersteunt de opname van zuurstof in het bloed en de afvoer van afvalstoffen, met name in combinatie met andere ijzerhoudende stenen zoals hematiet of magnetiet. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat amethist in combinatie met bergkristal erg goed op hoofdpijnen werkt. In combinatie met de zwarte toermalijn en rhodoniet, goed voor vermindering van vlooien en teken bij huisdieren.

Emotioneel Deze steen helpt je inzicht te krijgen in de oorzaken van gedrag en emotionele patronen die leiden tot onbalans. Deze steen helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en om je thuis te voelen op aarde.

Spiritueel Amethist is een engelensteen (Aartsengel Zadkiël). Vooral de donkere Amethist Uruguay bevordert meditatie en helpt je je eigen spirituele kracht te zien. Deze steen opent en zuivert je derde oog en geeft zo een impuls aan de ontwikkeling van je heldere vermogens en intuïtie. Hij helpt je ook om de fysieke werkelijkheid af te stemmen op je spirituele doel. Ogen Amethist is een bijzondere variant van Amethist die je helpt om af te stemmen op je derde oog, zodat je beter kan focussen op de informatie die je daaruit kan ontvangen.

Terug naar de gids

Maraba Amethist kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.