Lithiumkwarts

 
Lithiumkwarts, de werking van deze steen zorgt ervoor dat deze innerlijke vrede, harmonie en ontspanning brengt.

Eigenschappen Lithiumkwarts

Kleur lichtroze tot lavendelkleurige met lithium insluitsels
Chakra alle
Vindplaats wordt o.a. gevonden in Brazilië
Samenstelling SiO2
Hardheid 7
Dichtheid 2,6

Energetische werking Lithiumkwarts

Lichamelijk Lithiumkwarts kan mensen met verschillende psychische aandoeningen zoals verschillende vormen van depressie en angststoornissen ondersteunen en helpen hun klachten te verminderen. Fysiek helpt de steen bij stressgerelateerde klachten en bij slaapproblemen. 
Emotioneel Lithiumkwarts bevordert harmonieuze relaties met zowel vrienden, familie als geliefden. De steen is bijzonder geschikt om te gebruiken als ondersteuning bij de overgang van leven naar dood bij bijvoorbeeld terminale patiënten. Lithiumkwarts helpt de situatie te accepteren, biedt troost en helpt eventuele angst en zorgen te verminderen bij zowel de patiënt als zijn of haar omgeving.
Spiritueel Lithiumkwarts bevordert innerlijke vrede, harmonie en ontspanning doordat het positieve energie laat stromen en helpt om spanningen, stress, zorgen en angsten los te laten. Ook als de bron van de emotionele problemen in een vorig leven ligt. Daarnaast werkt de steen reinigend voor zowel lichaam, geest als ziel. Het is een goede steen om bij te dragen tijdens een meditatie.
 
Tip: Ook bloemen en planten kunnen baat hebben bij een stukje lithiumkwarts in hun aarde, of bewateren met een lithiumelixer.

Terug naar de gids

Lithiumkwarts kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.