Leopardiet

Leopardiet, ook wel kalkooliet genoemd, is een prachtige steen met zijn oorsprong in Peru. Het is een jaspis conglomeraat dat bestaat uit verschillende edelsteen soorten zoals Aragoniet, Dolomiet en Calciet.

Kleur beige, bruin, roodachtig-geel gevlekt
Chakra basis
Sterrenbeeld ram
Vindplaats Peru

ENERGETISCHE WERKING

Lichamelijk Wordt vaak gebruikt voor de behandeling van ademhalingsproblemen, spijsverteringsproblemen en huidaandoeningen. Het kan ook helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van stress en angst. Bovendien helpt deze steen bij het reinigen van het lichaam, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn.

Emotioneel Staat bekend om zijn vermogen om negatieve gedachten los te laten en emotionele lasten te verlichten. Leopardiet vergroot je zelfvertrouwen en innerlijke kracht, wat helpt bij het versterken van het geloof in jezelf. Het biedt ook emotionele bescherming door negatieve energieën af te weren en zorgt voor een heldere geest, wat de concentratie en focus verbetert.

Spiritueel Leopardiet is een krachtige beschermende steen die helpt bij het verbeteren van de intuïtie en het vermogen om verborgen boodschappen en betekenissen te ontcijferen. Het reinigt niet alleen het lichaam, maar ook de geest en aura, waardoor je spirituele bewustzijn en balans worden versterkt. Deze steen ondersteunt bij het verhelderen van de geest en biedt de spirituele kracht om je doelen te bereiken.

Terug naar de gids

Leopardiet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.