Laserkwarts / Laserkristal


Eigenschappen Laserkristal

Kleur helder tot wit
Chakra werkt op alle chakra’s
Vindplaats wordt o.a. gevonden in China en Madagaskar.

Laserkristal is een kristal in de vorm van een natuurlijke “staf” die gebruikt wordt om healing energie te richten. Ze zijn meestal langwerpig en lopen taps toe. Het zijn erg effectieve en krachtige gereedschappen van genezers die met kristallen werken.

Praktisch gezien betekent het dat je de punt richt naar een acupunctuurpunt, chacrapunt of ieder ander energetisch punt en het zijn werk laat doen.

Een variant hiervan is de Lemurische laser kristal.

Energetische werking

Emotioneel Een laserkwarts geeft een zeer gerichte straal van positieve energie die kan worden gebruikt voor het openen van je hart of het opruimen van energetische en emotionele blokkades.
Spiritueel Laserkwarts kan worden gebruikt om de chakra’s met elkaar te verbinden en te reinigen waardoor de energie weer beter doorstroomt. Een cluster van laserkristallen werkt beschermend en zorgt voor een positieve energie in je huis of de ruimte waarin ze staan.

Combinatie  Lemurisch laser kristal is een zeldzame combinatie van lemurisch kristal en laserkristal. Het heeft dezelfde natuurlijk gevormde, langgerekte uitgekristalliseerde vorm van laserkristal, maar heeft daarnaast over een groot gedeelte van het kristal, horizontale ribbels lopen die goed voelbaar zijn.

Het combineert de mooie eigenschappen van de twee. Een perfect healing instrument.

Terug naar de gids

Laserkwarts / Laserkristal kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.