Kryoliet


Eigenschappen Kryoliet

Kleur kleurloos of wit, tot roodachtig of grijs-zwart.
Chakra stimuleert je hart- en kruinchakra en verbindt deze met het 3e oog, waardoor je beter zicht hebt op het innerlijk.
Vindplaats Kryoliet werd van oorsprong gevonden in Groenland, maar deze mijn is inmiddels gesloten. Daarnaast wordt het o.a. gevonden in Canada, de VS en Rusland.
Samenstelling Na3[AlF6]
Hardheid 2.5
Dichtheid 2,96

Energetische werking Kryoliet

Lichamelijk Kryoliet helpt bij verbeteren hersenfuncties, problemen met maag, darmen, de ziekte van Crohn of zenuwstelsel. Ook bij bloedarmoede, aandoeningen van de schildklier of botten. Bij huiduitslag. 
Emotioneel Kryoliet opent de kanalen van innerlijk weten van het hart. Aangezien het weten van het hart verder reikt dan de tijd en ruimte, kunnen we door de verbinding tussen denken en hart gebeurtenissen in de toekomst voorzien. Kryoliet activeert deze slapende, maar zeer reële verbinding. Je zal je voortdurend van moment tot moment over geven aan de wijsheid van het hart, wat gelijk staat aan overgave aan het Goddelijke Plan. Deze overgave betekent in feite een bevrijding, want je komt tot het besef dat jijzelf en het Goddelijke Plan één en dezelfde zijn.
Spiritueel De liefdesenergie die Kryoliet uitstraalt is de transcendente vibratie van Goddelijke Liefde, die een stapje hoger staat dan de menselijke liefde. Wil je deze twee met elkaar vermengen, gebruik er dan een hartsteen zoals rozenkwarts of morganiet bij.

Terug naar de gids

Kryoliet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.