Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides

Eigenschappen Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides

De Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides bevatten de hoogst gemeten Bovis waarde op aarde.
Ze bestaan uit: gele-, oranje, groene en mangano calciet, bergkristal, citrien en zoïsiet.

Kleur combinatie van wit, geel, groen en bruin
Chakra alle
Sterrenbeeld alle
Vindplaats Visoko, de vallei van de Bosnische piramides
Hardheid 3-7
Kristalstelsel trigonaal

Energetische werking Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides

Lichamelijk De Bosnische piramides zijn zó hoogenergetisch dat het zelfgenezend vermogen van de mens ermee wordt geactiveerd. De kristallen die er vandaan komen, zijn subliem. Zó verfijnd, zacht en toch alles doordringend.
Werkt op al het fysieke, meridianen, chakra’s, etc.

Emotioneel Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides zijn stenen die rust en aanvaarding kan brengen. Ze laten je ervaren dat alles in perfecte harmonie is, waardoor je je makkelijker kunt overgeven aan alles dat het leven je brengt. Helpt je hierdoor ook om de zegeningen in jouw situatie te zien, voorbij de dagelijkse pijn en ongemakken. Ook kan de steen je daardoor de focus brengen om de keuzes te maken die jij nodig hebt als wezen. Ook als deze tegen de reguliere stroom in gaan.
Deze opgewekte steen geeft een blij gevoel en nodigt je uit om opgewekt en positief in het leven te staan. Ze helpt je om lichtvoetig met alles om te gaan wat op je pad komt, doordat ze je laat inzien dat alles energie is. En er is geen goed of fout, er is alleen groei

Spiritueel Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides nodigen je uit om ‘in het midden’ te komen. Dit heeft tot gevolg dat je aanwezig kunt zijn in het Hier en Nu. Los van wensen om het verleden te veranderen of zorgen over de toekomst. En los van afkeer of verlangens. Gecenterd aanwezig in je lijf, zodat je kunt voelen wat Nu je volgende stap is. Daardoor is de steen een prima keuze om mee te mediteren. Ze versterkt de stilte en je verbinding, waardoor je meditatie ervaring kan verdiepen.

Bij de piramides kun je sterk de energie van opgestegen meesters ervaren. Opgestegen meesters zijn bijvoorbeeld Jesus en Boeddha, maar er zijn er veel meer. Deze energie onderscheid zich van bijvoorbeeld de engelen doordat deze meesters op aarde hebben geleefd en zijn getranscendeerd. Er zijn maar weinig stenen die de energie van deze opgestegen meesters zo duidelijk dragen als de Bosnische calciet.

De frequentie van de steen resoneert sterk met de energie van hedendaagse lichtwerkers. Ze laat je jouw taak zien als lichtwerken en hoe je voor jezelf en de aarde kunt zorgen.

Terug naar de gids

Kristallen uit de Vallei van de Bosnische Piramides kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.