Karur Beta Kwarts

Eigenschappen Karur Beta Kwarts

Deze Karur Beta Kwarts kristallen zijn afkomstig Karur, India. De structuur is hexagonaal. Het bestaat uit de kwartsen amethist, citrien en elestial.
Dit mineraal wordt in India beschouwd als boodschapper van jouw hogere ik, jouw goddelijke aspect.

Kleur wit, grijs, bruin
Chakra kruin
Sterrenbeeld maagd
Vindplaats Karur India
Samenstelling ?
Hardheid 7
Dichtheid 2,6
Kristalstelsel hexagonaal

Energetische werking Karur Beta Kwarts

Lichamelijk Omdat deze kwarts de DNA zou kunnen resetten, is dit kristal voor veel aandoeningen te gebruiken. Vooral actief op ontstekingsziektes en DNA gerelateerde ziektes. Dit zijn o.a. tumoren, botstructuren en auto-immuun ziektes.

Emotioneel Brengt jouw eigen Goddelijke ascensie naar je hart.

Spiritueel De vibratie van deze kwarts kwarts is zeer hoog en puur. Ze openen alle kanalen tussen je hogere zelf en je fysieke zelf. Als jouw kruinchakra opent, ontvangt het de goddelijke energie. Hierna stroomt de energie naar je hart opent deze. Als je met dit kristal mediteert voel je dat je aura in grote toeneemt en lichter wordt. Dit komt omdat het kristal negativiteit doet verdwijnen. Het assisteert je op je pad naar Ascensie/Verlichting.

Naast de hierboven genoemde eigenschappen, heeft het ook de kenmerken van de kwartsen waaruit het is opgebouwd.
Namelijk de vrolijkheid van citrien. Daarbij de relaxerende en spirituele werking van de amethist. Met als aanvulling de manifestatie van het spirituele hier op aarde door de aanwezigheid van elestial.

Onze conclusie is dat dit een prachtige steen is om mee te mediteren en je eigen Goddelijke identiteit te vinden. Het mineraal werkt niet specifiek op bepaalde emoties of fysieke klachten. Maar vanuit je originele ik, je DNA, wordt je originele blauwdruk beter afgelezen.

 

Terug naar de gids

Karur Beta Kwarts kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.