Groene toermalijn


Eigenschappen Groene toermalijn

Kleur groen
Chakra hart
Sterrenbeeld weegschaal, schorpioen en steenbok
Vindplaats wordt onder andere gevonden in Sri Lanka, Brazilië, Afrika, de Verenigde Staten, West Australië, Afghanistan en Italië.
Samenstelling AX3Y6(BO3)3 Si6O18(O, OH, F)4
Hardheid 7-7,5
Dichtheid 3,31
Kristalstelsel triklien

Energetische werking

Lichamelijk Bevordert de groeikracht, stimuleert de concentratie, stimuleert de celwerking en de celdeling en is een goede steen om afwijkende celgroei zoals kanker etherisch te behandelen. Deze steen ook uitermate geschikt voor vibrationele heling van het hart. Verder helpt deze steen bij jeuk door uitslag, benauwdheid en is hij geschikt voor het opschonen van de luchtwegen bij slijm. Helpt ook bij overgangsklachten en de ziekte van Ménière.
Emotioneel Helpt je om je emoties te ontladen, met name emoties die in de zonnevlecht blijven hangen. Groene toermalijn geeft het emotionele lichaam positieve energie voor groei en uitbreiding. Deze steen helpt je minder geremd en expressiever te worden en is nuttig om angst voor verandering tegen te gaan. Vermindert ook de neiging om je leven overmatig te controleren en te reguleren.
Spiritueel Bezit de helende kracht van de natuur en stemt je af op de energieën van de aarde. Deze steen opent je hart voor liefde en stimuleert de verbinding met je hogere zelf.

Terug naar de gids

Groene toermalijn kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.