Goud labradoriet

EIGENSCHAPPEN LABRADORIET

Kleur Transparant of goudgeel met diepe kleuren glans
Chakra zonnevlecht
Sterrenbeeld leeuw, schorpioen en boogschutter
Vindplaats voor het eerst in Canada. De labrador eilanden. Nu in onder ander Australië, Madagaskar, Mexico, Rusland, de Verenigde Staten en Finland.
Samenstelling (Ca,Na)(Si,Al)4O8
Hardheid 6,5-7
Dichtheid 2,69
Kristalstelsel triklien

ENERGETISCHE WERKING

Goud labradoriet heeft dezelfde werking als de gekende groen/blauwe labradoriet, maar werkt daarnaast nog meer op je zonnevlecht chakra, je intuïtie en onderbewustzijn.

Lichamelijk Goud labradoriet heeft een positieve werking bij aandoeningen van de nieren, galblaas, lever en milt. Het helpt je lichaam te ontgiften en zuivert op deze manier je energiesystemen van je lichaam.
Emotioneel Deze steen verbindt je met de vreugde en speelsheid van je innerlijk kind. Het helpt je zelfvertrouwen en zelfrespect op te bouwen. Daarnaast stimuleert het om nieuwe dingen te leren en je te leren aan te passen aan nieuwe of sociale situaties.
Spiritueel Goud labradoriet werkt op je zonnevlecht. Het verbindt je met je innerlijke zon. De ideale steen bij spiritueel werk, doordat het je spirituele reizen en ervaringen beter helpt te herinneren en te integreren in je bewustzijn.

Terug naar de gids

Goud labradoriet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.