Golden healer kristal

Eigenschappen Golden healer kristal

Golden healer kristal is een kristal met insluitsels van gele hematiet of limoniet. Naast de eigenschappen van hematiet bevat het zijn eigen specifieke werking.

Kleur geel doorschijnend
Chakra werkt via het auraveld
Vindplaats wordt onder andere in Brazilië gevonden.
Samenstelling SiO2
Hardheid 7

Energetische werking Golden Healer Kristal

Fysiek Golden Healer kristal bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint van lichaam en geest. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven en zullen je weinig moeite kosten.
Emotioneel
Versterkt je gevoel en voert emoties af naar de aarde. Deze steen ondersteunt je hart op emotioneel gebied en helpt je hiernaar te luisteren.
Spiritueel Golden healer krsital is een nieuwetijds kristal en heeft een zeer hoge vibratie.
Het is een heel bijzonder kristal dat het Christusbewustzijn op aarde brengt. De Golden Healer is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt.en geeft je inzicht in jezelf en versterkt je verbinding met de aarde. Deze steen pakt problemen in het nu aan en is een goede steen voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf.

Deze steen is zeer geschikt voor foto-leggingen.

Terug naar de gids

Golden healer kristal kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.