Gabbro

 
Gabbro, of ook wel Mystic-Merliniet werking:

Eigenschappen Gabbro

Kleur zwart en paars gevlekt
Chakra aarde en zonnevlecht
 
Gabbro is vergelijkbaar met basalt en graniet. Alleen door een langzamere en diepere afkoeling zijn er relatief grotere kristallen ontstaan. De mineralen die in gabbro voorkomen zijn olivijn, pyroxeen, amfibool, magnetiet, biotiet en veldspaat.
In gabbro zul je geen vrije kwartsen aantreffen in tegenstelling tot ander continentaal gesteente. Het ontstaat in de kern van een vulkaan en onder de oceanische korst.

Energetische werking

Lichamelijk Helpt om de hartslag te reguleren, het bloed van zuurstof te voorzien en om het algemeen functioneren van het hart-vaatstelsel te verbeteren.
Emotioneel Een is verkwikkend en aardend en helpt je om je sterker aanwezig te voelen in je leven. Deze steen beschermt je emotionele lichaam, waardoor hij erg nuttig is voor empathische mensen die snel uit hun evenwicht raken door de energie van anderen. Ook helpt hij je om hysterisch en theatraal gedrag los te laten. Verder geeft hij je inzicht in je zwakkere karakterplekken en helpt het je om die te accepteren
Spiritueel Vergemakkelijkt je spirituele ontwikkeling doordat het de uitbreiding van je energieveld reguleert. Daarnaast kan deze steen je helpen spirituele inzichten en informatie praktisch toe te passen.

Terug naar de gids

Gabbro kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.