Fulguriet


Eigenschappen Fulguriet

Kleur bruin grijs
Chakra werkt via het auraveld
Een fulguriet is een holle buis van gesmolten gesteente of zand. Deze ontstaat door de intense hitte die ontstaat bij inslag van een bliksem in kwartsrijke gronden.
Het dankt zijn naam aan het Latijnse woord fulgur, fulguris “bliksem, weerlicht”, wat zou kunnen worden vertaald met ‘bliksemsteen’ of ‘dondersteen’. In vroegere tijden dacht men dat fulguriet de bliksem zelf was die was neergedaald.

Energetische werking

Lichamelijk Geeft je energie, kan blokkades helpen helen en de bloeddoorstroming in de ledematen en haarvaten bevorderen. Deze steen is ook nuttig bij impotentie en seksueel disfunctioneren. De energie van dit gesteente kan ook mensen tijdens hun sterfproces ondersteunen.
Emotioneel Ontstaan uit blikseminslag en kan hierdoor met zijn sterke energie snel patronen uit het emotionele lichaam opruimen en helderheid brengen in je relaties met anderen. Deze steen laat je boven je problemen uitstijgen zodat je meer overzicht krijgt en je doelen makkelijker kan bereiken. Deze steen is erg bros en kan beter niet worden gedragen, de ideale plaats is op je nachtkastje.
Spiritueel Verbonden met de energie van Aartsengel Sandalphon en is een van de krachtigste stenen die je spirituele groei kunnen ondersteunen. Het is een goede steen om informatie en leiding van je hogere zelf te ontvangen.

Terug naar de gids

Fulguriet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.