Celestien

Eigenschappen Celestien

Celestien heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. het zijn de Hemelse bewakers. Het versnelt je spirituele ontwikkeling en brengt je dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart.

Kleur helder blauw
Chakra keel en kruin
Sterrenbeeld tweelingen
Vindplaats wordt onder andere gevonden in Madagascar, China, Bolivia, de Verenigde Staten, Australië, Groot-Brittanië, Oostenrijk en Zuid-Afrika.
Samenstelling SrSO4
Hardheid 3-3,5
Dichtheid 4
Kristalstelsel orthorombisch

Energetische werking

Lichamelijk Kan helpen infecties op te lossen en ze stimuleren de energiesystemen van het lichaam. Daarnaast kan celestien de stofwisseling helpen activeren. De blauwgrijze variant is nuttig voor het helen van infecties of zwakheid van de ogen. De gouden variant stimuleert de spijsvertering en brengt de eetlust in balans. Deze steen biedt tevens hulp bij zwakke nieren, bedplassen en infecties van de urinewegen.
Emotioneel Blauwgrijze celestien geeft een rustig en kalm gevoel, zodat je je gecentreerd en veilig voelt. Deze steen kan je helpen om angst, wantrouwen of paranoia te overkomen en los te laten. Gouden celestien maakt je optimistisch, energiek en soms euforisch.
Als je de steen op een foto van iemand legt werkt het vooral goed als men in de laatste levensfase zit. Het helpt de ziel het aardse los te laten.

Spiritueel Alle celestienen openen en zuiveren het derde oog en de kruin chakra. De blauwgrijze variant werkt met name op het derde oog waardoor innerlijk zien en intuïtieve vermogens worden gestimuleerd, wat voor goede begeleiding en duidelijkheid op je pad kan zorgen. Vooral goed bij spiritueel-onzekere mensen.

Het is een uitstekende steen om met foto-leggingen te werken.

Terug naar de gids

Celestien kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.