Bruine toermalijn

  • Bruine toermalijn
  1. 1

 
Bruine toermalijn of ook wel draviet werking:

Eigenschappen Bruine toermalijn

Kleur bruin
Chakra werkt op alle chakra’s
Sterrenbeeld weegschaal, schorpioen en ook steenbok
Vindplaats wordt onder andere. gevonden in Sri Lanka, Brazilië, Afrika, de Verenigde Staten, West Australië, Afghanistan en Italië.
Samenstelling AX3Y6(BO3)3 Si6O18(O, OH, F)4
Hardheid 7-7,5
Dichtheid 3,31
Kristalstelsel triklien

Energetische werking Bruine toermalijn

Lichamelijk Bevordert de groeikracht, stimuleert de concentratie en helpt bij de ziekte van Ménière. Ook stimulerend voor de bloedzuivering en reinigt de lymfeklieren. Deze steen helpt je ook om negatieve patronen zoals verslavingen en zelf misbruik te erkennen waardoor je ze kan los laten en daardoor tot een betere gezondheid kan komen. Ook stimuleert het de opname van voedingsstoffen en verzacht darmkwalen zoals de ziekte van Crohn en het prikkelbare-darmsyndroom.
Emotioneel Bruine toermalijn helpt je om emotionele kracht en zelfacceptatie te vinden, wat een diepe heling mogelijk maakt voor emotionele trauma’s. De aardende invloed van deze steen helpt je om je paniek los te laten wanneer je je overweldigd voelt.
Spiritueel Bruine toermalijn helpt je om het ondenkbare te accepteren. Hij verlicht op milde wijze aspecten van jezelf die je hebt ontkend en ook ervaringen uit het verleden die eerder te pijnlijk waren om je te herinneren. Deze steen helpt je om jezelf te vergeven en van jezelf te houden. Met name wanneer je ervan overtuigd bent dat je dat niet kan. Bruine toermalijn leidt je zo naar een zachte heling en aanvaarding van jezelf, waardoor je nieuwe kansen krijgt om je hoogste zelf tot uiting te brengen in je dagelijkse leven.

Terug naar de gids

Bruine toermalijn kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.