Boji stenen

 

Boji stenen, ook wel bekend als Kansas Pop Rocks vanwege het feit dat ze soms kleine geluiden maken wanneer ze worden gewreven of tegen elkaar worden getikt.
Boji stenen hebben vaak een onregelmatige vorm, met een knobbelig oppervlak. Ze kunnen variëren in grootte van kleine stenen ter grootte van een knikker tot grotere stenen ter grootte van een golfbal.

Eigenschappen Boji stenen

Kleur bruin, grijs/zilvere kleur
Chakra werkt via het auraveld
Vindplaats wordt onder andere gevonden in Kansas, De Verenigde staten.
Samenstelling worden gevormd door natuurlijke processen van sedimentatie en verharding (concreties) van zandsteen en ijzererts.

Energetische werking

Traditioneel worden Boji-stenen in paren gebruikt, waarbij één steen wordt beschouwd als “mannelijk” en de andere als “vrouwelijk”. De “mannelijke” steen heeft vaak een ruwere textuur, terwijl de “vrouwelijke” steen een gladdere textuur heeft. Deze paren worden vaak gebruikt voor energetisch werk en worden geacht elkaar aan te vullen in hun energieën.

Emotioneel Boji stenen hebben een aardende en balancerende eigenschappen. Ze kunnen helpen bij het beheren en verwerken van emoties door een gevoel van stabiliteit en veiligheid te bieden. Boji-stenen kunnen helpen om negatieve emoties te verzachten en innerlijke rust te bevorderen. Ze worden soms gebruikt als een soort emotionele amulet, om een gevoel van bescherming en geborgenheid te bieden.
Spiritueel Boji stenen worden gebruikt om de chakra’s in balans te brengen en de energiestroom door het lichaam te bevorderen. Ze vormen een krachtige verbinding tussen de fysieke en spirituele dimensies, waardoor blokkades in de energiestroom kunnen worden opgeheven en een gevoel van welzijn en vitaliteit kan worden hersteld.

Terug naar de gids

Boji stenen kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.