Aragoniet


Eigenschappen Aragoniet

Kleur rood, oranje tot bruin, blauw, wit of geel
Chakra derde oog en zonnevlecht
Sterrenbeeld steenbok
Vindplaats wordt onder andere gevonden in Frankrijk, Italië, Roemenië, Oostenrijk en Spanje. Aragoniet is voor het eerst ontdekt in Aragon, Spanje.
Samenstelling CaCO3
Hardheid 3,5-4
Dichtheid 2,94

Energetische werking

Lichamelijk Aragoniet bevordert de concentratie en geestelijke ontwikkeling, vermindert stress (vooral werkstress) en geeft energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen, moed en interesse.
Het aardt lichtenergie in je botten en kunnen als zodanig ondersteuning bieden bij botbreuken en herstel van botweefsel. Daarnaast bevorderen ze ook de opbouw en de elasticiteit van de spieren.
Emotioneel Ondersteunt geestelijke ontwikkeling, emotionele groei en zelfheling. Deze clusters helpen je om rust in je hart te vinden en om emotioneel drama en oude ego-stukken los te laten. Ze laten je zien dat liefde de enige harmonische emotie is.
Spiritueel Reinigt en activeert je chakra’s, je meridianen en je aura. Het is een goede meditatie hulpmiddel omdat het de verbinding met hogere bewustzijnstoestanden bevordert. Aragonietclusters stimuleren je ook om je energie te uiten in allerlei kunstvormen.

Terug naar de gids

Aragoniet kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.