Mineralen elixer

Het geheugen van water

Wetenschappelijke onderzoeken, o.a. in de universiteit van Stuttgart en de Franse immunoloog Dr. Jacques Benveniste, hebben aangetoond dat water een geheugen heeft.

Masaru Emoto is nog verder gegaan en heeft door zijn experimenten met bevroren water aangetoond dat energie water kan laten veranderen. Op youtube vind je er prachtige beelden van terug.
Water neemt de informatie en energie op van de substantie die erin heeft gezeten of erin is gelegd. Dit verklaart ook de werking van homeopathie en Bachbloesems. Het verklaart ook waarom wij mensen reageren op edelstenen en hun werking.

Mensen bestaan voor het grootste gedeelte uit water, gemiddeld 70%, waarvan 2/3 in de cellen zit. Dus waarom zouden wij dan niet veranderen door invloed van intenties, gevoelens en gebeurtenissen die om ons heen plaatsvinden?

Elk mineraal heeft bepaalde eigenschappen, kwaliteiten, energiepatronen in zich. Dus door een specifiek mineraal in het water te leggen, beïnvloeden we daarmee het water. Het water neemt al die energieën op. Als we dit mineralen-elixir opdrinken, geven we dus bepaalde frequenties door aan ons lichaam die kunnen bijdragen aan onze harmonie.

Mineralen elixir / mineralen water

We kunnen de eigenschap van water, om energie / informatie op te slaan en af te geven, prachtig combineren met de energetische werking van mineralen door mineraal-elixir te maken.

Je legt dus heel simpel mineralen in het water. Het onderhoud van de mineralen, reinigen en opladen, wordt onderaan de pagina uitgelegd.

Wij hebben al mineralen-combinaties samengesteld en ze in handige waterflessen verwerkt. Zo kun je iedere dag het mineralen-water dat bij jou past overal mee naar toe nemen.

In zowel onze winkel als webshop kun je meerdere mineralen-elixirs vinden.

Telkens wanneer je de fles met water vult, laat het dan minimaal 0,5 uur staan. Langer is beter, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Het water kan direct uit de fles gedronken worden.
 
De fles is BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de fles handige losse delen bevat. De fles heeft een dop waaraan je hem kunt dragen. Inhoud is 750 ml.

Reinigen en opladen

Mineralen in water kan bacterie- en algengroei met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk ze eens in de maand schoon te maken met een zachte borstel onder stromend water.

Op deze manier worden ze ook energetisch gereinigd. Wil je meer weten hoe ze nog beter energetisch gereinigd kunnen worden, kijk op dan de pagina reinigen en opladen.

Als ze erg vuil zijn mag je een afwasmiddel op natuurlijke basis gebruiken.

Desinfecteren met alcohol helpt de bacteriëngroei tegengaan. De mineralen zullen alleen wat minder informatie kunnen afgeven. Natuurlijk de alcohol met stromend koud water afspoelen.
 
Voordat je de mineralen terug in de fles doet, kun je ze energetisch opladen door ze in de volle maan te leggen of een nacht op een al opgeladen bergkristal-cluster. Meer informatie hierover lees je op de pagina reinigen en opladen.
 
Wanneer je de mineralen terug in de fles doet, let er dan op dat als je ruwe mineralen gebruikt, er geen scherfjes in de fles komen. Om dat te voorkomen zet je filter op de fles waardoor je het water naar binnen laat lopen.