Golden healer lemurian


Eigenschappen Golden healer lemurian

Golden healer lemurian is een lemurisch kristal met insluitsels van gele hematiet of limoniet. Naast de eigenschappen van hematiet bevat het zijn eigen specifieke werking.

Kleur wit, geel doorschijnend
Chakra werkt op alle chakra’s
Vindplaats wordt onder andere in Brazilië gevonden.
Samenstelling SiO2
Hardheid 7
Dichtheid 2,6

Energetische werking

Fysiek Golden Healer Lemurian bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint van lichaam en geest. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven en zullen je weinig moeite kosten.

Golden Healer Lemurians werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Healers zouden een grote steen of punt onder hun massagetafel kunnen plaatsen.

Emotioneel
Versterkt je gevoel en voert emoties af naar de aarde. Deze steen ondersteunt je hart op emotioneel gebied en helpt je hiernaar te luisteren.

Spiritueel Golden healer lemurian is een nieuwetijds kristal en heeft een zeer hoge vibratie.
Het is een heel bijzonder kristal dat het Christusbewustzijn op aarde brengt. De Golden Healer is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt.en geeft je inzicht in jezelf en versterkt je verbinding met de aarde. Deze steen pakt problemen in het nu aan en is een goede steen voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf.

Terug naar de gids

Golden healer lemurian kopen?

Hieronder zie je alle producten van deze mineraalsoort.