Kristallen winkel te Gent

Kristallen winkel te Gent

De grootste kristallen winkel van België!

Kristallen, mineralen en edelstenen in alle kleuren en vormen en voor goede prijzen? Die vind je in onze kristallen winkel te Gent.

Keer op keer bevestigen onze klanten dat we een uitgebreide en prachtige collectie hebben. Onze klanten komen vanuit België, Nederland en zelfs vanuit Frankrijk naar Tian Tu mineralen in Gent. Hier neemt men de tijd, zijn verbaasd door de fijne energie in de winkel en kunnen terecht voor alle vragen omtrent de werking en herkomst van de stenen. Ook door onze ervaring in diverse therapieën als acupunctuur en healings, is de uitleg uitgebreid en helder.

De webshop, met meer dan 700 producten, vind je hier!

Op onze site vind je een mineralen database met meer dan 500 verschillende stenen! Hierbij staat een uitgebreide uitleg over de herkomst, werking en betekenis!

Liever zelf aan de slag en hierbij hulp nodig? Zie de agenda voor de mineralen cursussen of ook meditaties met kristallen schedels.

Op de hoogte blijven van al onze evenementen, zoals een bezoek van master carver Leandro de Souza, een origineel thema weekend of presentaties van de nieuwste inkopen?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!