Cursussen en meditaties voorjaar 2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]13 februari 19.30 uur meditatie avond met kristallen schedels.

13 maart 19.30 uur meditatie avond met kristallen schedels.

10 april 19.30 uur meditatie avond met kristallen schedels.

12 april cursus Basiscursus Mineralen en Edelstenen.

26 april workshop Activeren Kristallen Schedels.

15 mei 19.30 uur meditatie avond met kristallen schedels.

 

Basiscursus mineralen en edelstenen

Er staat al zoveel informatie over mineralen op het internet en in boeken. De meningen zijn nogal eens verdeeld. De basiscursus mineralen en edelstenen neemt je mee naar het ontstaan en dus de basis van de mineralen-wereld. Vanuit die basis zul je daarna makkelijker alle informatie over de mineralen weten te begrijpen en te gebruiken. Lees meer.

 

Workshop activeren kristallen schedels

Je kunt je aangetrokken voelen tot een kristallen schedel omdat je hem mooi vindt, of misschien wel omdat hij je iets te zeggen heeft, je ontroert, etc. Als je behoefte hebt om verder te gaan en meer uit je schedel te halen, dan is het beter hem te activeren. Tijdens deze workshop wordt eerst een gedeelte theorie behandeld. Vervolgens zal het grootste gedeelte van de cursus uit praktische oefeningen bestaan. Lees meer.

 

Meditaties met kristallen schedels

Eens per maand houden we een meditatie waarbij gebruik wordt gemaakt van kristallen schedels. Je mag je eigen schedel meebrengen of je kiest er hier eentje uit om mee te mediteren.
Natuurlijk kun je de meditaties ook zonder schedel volgen. Uitgebreide data vind je hier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]