Aanbiedingen uit het Lemurische tijdperk


 

Lemurische kristallen

De verschillende vormen van Lemurisch kwarts of kristal dragen de liefdevolle energieën uit het Lemurisch tijdperk met zich mee. Ze helpen je bij healingwerk en kunnen de energieën uitvergroten van de stenen waarmee ze worden gecombineerd.
Lemurisch kwarts kan snel je bewustzijn verruimen doordat het de chakra’s van de kruin en het derde oog opent waardoor je makkelijker in contact komt met je hogere zelf.

 

Aanbiedingen

In de hele maand maart bieden we je de lemurische kwartsen aan
met een korting van
-20%
ook in de webshop

 


 

Een stukje geschiedenis

Lemurië was lang geleden een Gouden Eeuw civilisatie, het paradijs op aarde. Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende.
De cultus van de Goddelijke Moeder vormde een spirituele en materiële fundament voor deze uitstaande, superieure civilisatie.

Het bestaan van het oeroude continent en de civilisatie van Lemurië houdt de wetenschap en de spirituele kringen van nu nog steeds bezig. Er is veel interesse, veel verwarring en veel speculatie over wat wel en wat niet ooit op Lemurië heeft plaats gevonden.

De belangrijkste informatie over Lemurië kwam naar boven in 1930 door een wetenschappelijke onderzoek. De resultaten van het onderzoek van oeroude Hindoeïstische tempelschriften zijn in het boek ‘Het verloren continent van Mu’ vastgelegd.

 

De Akasha Kronieken
Voor iedere spirituele zoeker vormen de Universele Akasha Kronieken naast het wetenschappelijke onderzoek de belangrijkste bron van informatie over de verdwenen civilisatie van Lemurië.

 


Laser kwarts

Lemurisch laser kristal
Afghanistan
Van €7 naar €5,50

Bestel Nu

Lemurisch bergkristal

Lemurisch bergkristal
Brazilië
Van €189 naar €150

Bestel Nu

Lemurisch bergkristal hanger

Lemurisch bergkristal hanger
Afghanistan
Van €14 naar €11

Bestel Nu